VDn har ordet

VD:n har ordet

Snart sommar & semesterledigt! Skönt.

Våren har rusat iväg som aldrig förr, har firat min 50-årsdag, byggt hus på landet & flyttat ut med familjen. Nu känns det som att några lediga sommarveckor kommer göra gott vid själen hemma på gården. Köpte även en Schillerstövar valp lagom till semestern, blir trevlig till hösten att jaga in på räv & hare. Spännande.

Vad gäller stålmarknaden har det varit en vår med högkonjunktur. Vi har även lyckats knyta ytterligare ett antal nya kunder till oss vilket gör att vi har mycket bra beläggning i anläggningen. Vi kommer under hösten att bygga till våra lokaler, för att möjliggöra mer lager.

Efter ett år av kraftigt höjda stålpriser ser vi att det planar ut, känns inte som priserna stiger mer under året. Dock har euron stärkts vilket håller emot en ev sänkning, vi får se, det är alltid spännande & svårt att sia om. Tror vi får se stabila priser under hösten.

Man kan fundera på om den starka marknaden håller i sig eller det börjar vika ner, vi har upplevt en del förseningar under våren hos våra leverantörer, de har haft synnerligen bra orderingång, känns dock som de ligger betydligt mer i fas nu än tidigare.

Min bedömning är att det blir en bra & stabil höst med något lugnare marknad

Ha nu en skön sommar!