VD:n har ordet - GA Industri AB

Julen närmar sig, ska bli skönt med lite julledigt.

Det har varit ett spännande år, mycket har hänt när man summerar året som gått. Vi har bott på landet i snart 2 år & det känns riktigt skönt. Att få leva nära naturen & se hur den ändras under året har varit fantastiskt. Att få uppleva riktigt mörker & stjärnhimmel är en upplevelse för den som inte är van. Jag jobbar vidare med Schillerstövaren som ska bli en duktig jägare på hare, det går lite trögt för tillfället, hoppas det blir bättre när det fryser till i marken. Någon sa att det kräver mycket tid om man ska få en bra hund som jagar hare & det har jag fått erfara, men skam den som ger sig.

På GA har vi haft mycket stark volym under året & särskilt hösten. Det känns att vi lever i en högkonjunktur. Trots mycket höga volymer har vi haft fortsatt god ordning på verksamheten & stabil leveranssäkerhet. Jag tror att 2019 blir ett hyggligt år men inte fullt så starkt som 2018. Priserna har varit uppåt hela året & de känns höga nu, jag tror vi kan räkna med priser på ungefär dessa nivåer under hela nästa år. Även om de känns höga ska man veta att kronkursen är svag vilket påverkar importpriserna. Vi upplever att stålverken har mycket order men ligger väl till med leveranser. Våra lagernivåer känns stabila för tillfället.

Vi har nyligen haft revision på företaget utan större anmärkningar. I övrigt har vi målat om våra lokaler utvändigt & renoverat personalutrymmen, känns nytt & frächt.

Vill passa på att tacka alla intressenter för detta året ! Ta nu vara på ledigheten, vila & ladda batterierna.

God Jul & Gott nytt år & TACK för 2018 !