VD:n har ordet - GA Industri AB

Sommar !

Semestern är nu äntligen på gång !

Det känns bra att nu kommit fram så här långt på detta mycket märkliga år. Har aldrig tidigare upplevt något så konstigt som denna vår. Vem kunde tro att världen stannade & börserna sjönk i samma nivå som 1929. Därefter går börsen upp lika mycket på några veckor. Marknaden kommer i gång lika snabbt som den stängdes ner, mycket märkligt. Hur som helst så känns det bra att vi satt still i båten & inte gjorde några drastiska åtgärder trots att vi körde 65% takt under 6 veckor. Vi har i Juni månad producerat mer än Juni förra året, kunde man inte tro. Det känns skönt att nu gå på semester med en positiv känsla inför hösten. Tror dock det finns risk för viss turbulens, kan inte se hur det går att hålla Corona viruset under kontroll. Vi har som vanligt god ordning i anläggningen & levererar säkert & bra, vilket vi ämnar fortsätta med. Vad gäller priserna så sjunker de under Q3, men vi ser redan en uppgång under Q4 men tidigt än.

Fortsatt ökad efterfrågan på standard plåt, ämnat för stans & lasermaskiner. Vi lyckas löpande knyta till oss nya kunder, vilket är mycket kul & inspirerande. Ligger bra i linje med vår investering i nya klippsträckan. Ni som har krav på planhet, spänningsfri plåt, format upp till 2000*6000 mm hör av er, vi hjälper er mer än gärna.

Ha nu en lugn & skön Sommar i Sverige, passa på att besöka de platser som inte hunnits med tidigare, typ Smålandsstenar !

Glad Sommar !